AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak mutluluk ve başarı getireceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, dileklerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Kahve falında evinde temizlik yapmak kazancının bol olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin temiz olduğunu görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin temiz olduğunu görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulur.

Kahve falında başkasının evine temizliğe gitmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında evinin başkası tarafından temizlendiğini görmek paraya ve mala kavuşacağına, zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir