AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin temizlenmesini görmek

Kahve falında evin temizlenmesini görmek

Kahve falında evin temizlenmesini görmek zor günlerin yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kem gözlere geleceğine, şanssızlık yaşanacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin temizlenmesini gördüyseniz:

  • Tartışmalar yaşamamak için işlerinizi tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında evinde temizlik yapmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında evinin başkası tarafından temizlendiğini görmek her zaman hak ettiğini alacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin temizlendiğini görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına inanılır.

Kahve falında evinin temiz olduğunu görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında evin temiz olduğunu görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir