AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde temiz su görmek

Kahve falında evinde temiz su görmek

Kahve falında evinde temiz su görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında evinde temiz su gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Kahve falında evinde temiz su görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine inanılır.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin temiz olduğunu görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evine temizliğe gitmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında evinin başkası tarafından temizlendiğini görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında evinde temizlik yapmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin temiz olduğunu görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir