AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine su basmak

Kahve falında evine su basmak

Kahve falında evine su basmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, keyfinin olmayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalet eder.

Kahve falında evine su basmak gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Kahve falında evini su basmak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, makam edineceğine inanılır.

Kahve falında evine su basmak sırtının yere gelmeyeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evini su basmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evini sel basmak fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına işarettir.

Kahve falında evini karınca basmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoyu su basmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yeri su basmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerini su basmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir