AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini su basmak

Kahve falında işyerini su basmak

Kahve falında işyerini su basmak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerini su basmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında işyerini su basmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında yatak odasını su basmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini su basmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında ev su basmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evine su basmak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvaleti su basmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odayı su basmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında su birikintisine basmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir