AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini karınca basmak

Kahve falında evini karınca basmak

Kahve falında evini karınca basmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kazancının günden güne azalacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında evini karınca basmak gördüyseniz:

  • Hemen toparlanmaya bakın.

Kahve falında evini karınca basmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Kahve falında karıncaya basmak falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında karınca basmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evini su basmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evini su basmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında evine su basmak mevkilerinin yüksek olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evini sel basmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde karınca yuvası görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir