AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoyu su basmak

Kahve falında banyoyu su basmak

Kahve falında banyoyu su basmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında banyoyu su basmak gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında banyoyu su basmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yolu su basmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur suyuna basmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evini su basmak onlar sayesinde kalkınacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su birikintisine basmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su basmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaleti su basmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak odasını su basmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir