AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde temizlik yapmak

Kahve falında evinde temizlik yapmak

Kahve falında evinde temizlik yapmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında evinde temizlik yapmak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin temizlendiğini görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında evinin temizlendiğini görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi evini temiz görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evine temizliğe gitmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin temizlenmesini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini temiz görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir