AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin temizlendiğini görmek

Kahve falında evin temizlendiğini görmek

Kahve falında evin temizlendiğini görmek dertlerinin sonunun geleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında evin temizlendiğini gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında evin temiz olduğunu görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde temizlik yapmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi evini temiz görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evini temiz görmek insanlarla bir araya geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin temizlendiğini görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir