AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evini temiz görmek

Kahve falında kendi evini temiz görmek

Kahve falında kendi evini temiz görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi evini temiz gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında evinin temiz olduğunu görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında evin temiz olduğunu görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında evinin başkası tarafından temizlendiğini görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi evini temiz görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evini temiz görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin temizlendiğini görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir