AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazırlanmış sofra görmek

Kahve falında hazırlanmış sofra görmek

Kahve falında hazırlanmış sofra görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, bol rızık elde edeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hazırlanmış sofra gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek, kazançlarınızı arttırmak veya ilişkilerinizi düzenlemek ya da kuvvetlendirmek istiyorsanız hızlı düşünmeniz veya acele hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında hazır sofra görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hazırlanmış sofra görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sofra hazırlandığını görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amerikaya gitmeye hazırlanmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında umreye hazırlanmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında kendi düğününe hazırlandığını görmek geçiminin kolaylaşacağına, kirli işlere bulaşacağına alamet eder.

Kahve falında gerdeğe hazırlanmak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir