AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada üzüm görmek

Kahve falında sofrada üzüm görmek

Kahve falında sofrada üzüm görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, iş hayatında rahat edileceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofrada üzüm gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Kahve falında sofrada üzüm görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek sofrası görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrada ekmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi durumun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında sofrada dua etmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yer sofrasında yemek yemek eşiyle bahtiyar olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sofra görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sofraya oturduğunu görmek gelir kaybedeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada oturmak çok önemli noktalara geleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir