AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve saman doldurmak

Kahve falında eve saman doldurmak

Kahve falında eve saman doldurmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve saman doldurmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Kahve falında eve saman doldurmak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında çuvala saman doldurmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında samandan ev görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde saman görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında samana basmak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saman süpürmek hayatının alt üst olacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Kahve falında buğday ve saman görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, imkânsızlıklarının biteceğine delalettir.

Kahve falında ata saman yedirmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir