AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde karga görmek

Kahve falında evinde karga görmek

Kahve falında evinde karga görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında evinde karga gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etme zorunluluğu hissetmeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında evin içinde karga görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde karga görmek işlerin düze çıkarılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında kargaya taş atmak ticaret sektörüne atılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında karga sevmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, beden sağlığının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga yemek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, depresyona gireceğine işaret eder.

Kahve falında karga sürüsü görmek hobilerine eğileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında kargaya yemek vermek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve giren karga görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir