AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde doktor görmek

Kahve falında evinde doktor görmek

Kahve falında evinde doktor görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde doktor gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında evinde doktor görmek kendi işine sahip olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında doktorun evine gitmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında burun doktoru görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi önlüklü doktor görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, bunun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktor muayenesi görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi doktorunu görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorla kavga ettiğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında göz doktor görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir