AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla kavga ettiğini görmek

Kahve falında doktorla kavga ettiğini görmek

Kahve falında doktorla kavga ettiğini görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında doktorla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında doktorla kavga ettiğini görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında doktorla kavga etmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga etme görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının kavga ettiğini görmek para sıkıntısının olmayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında komşusuyla kavga ettiğini görmek hayır duaları alınacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin kavga ettiğini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin kavga ettiğini görmek çaresiz kalacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir