AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun evine gitmek

Kahve falında doktorun evine gitmek

Kahve falında doktorun evine gitmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok zor duruma düşüleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktorun evine gitmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha dikkatli olmanız, bütçe yapmanız veya harcamalarınızı kontrol altına almanız gereken zamanlardasınız.

Kahve falında doktorun evine gitmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işaret eder.

Kahve falında kalp doktoruna gitmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Kahve falında kulak doktoruna gitmek ticari faaliyetlerinin artacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında doktor gitmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Kahve falında göz doktoruna gitmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işaret eder.

Kahve falında doktoruna gitmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir