AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi doktorunu görmek

Kahve falında kendi doktorunu görmek

Kahve falında kendi doktorunu görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi doktorunu gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar bazı ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında doktorla sohbet etmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulur.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında doktorun ilac vermek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini doktor görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalet eder.

Kahve falında doktorda sıra beklemek ileride saygın bir kimse olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir