AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor muayenesi görmek

Kahve falında doktor muayenesi görmek

Kahve falında doktor muayenesi görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, masrafların altında kalacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında doktor muayenesi gördüyseniz:

  • Sanat olayları çok fazla ilginizi çekebilir.

Kahve falında doktor muayenesi görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, akıllı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktorda muayene olmak uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak gelirinin azalacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muayene edildiğini görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir