AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde ayı görmek

Kahve falında evinde ayı görmek

Kahve falında evinde ayı görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde ayı gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında evin içinde ayı görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında evinde ayı görmek verilen emeklerin heba olacağına, halsizleşeceğine inanılır.

Kahve falında evine ayı girdiğini görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt ve ayı görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı ayı görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayıyla dost olmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına delalettir.

Kahve falında yavru ayı görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir