AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyla dost olmak

Kahve falında ayıyla dost olmak

Kahve falında ayıyla dost olmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, unvan sahibi olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayıyla dost olmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız sadece hayal seviyesinde kalabilir.

Kahve falında ayıyla dost olmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını dost olarak görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına işaret eder.

Kahve falında dost köpek görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aile dostunu görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski dost görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dostunla tartışmak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında kocanın dostunu görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yılanı dost görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir