AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine ayı girdiğini görmek

Kahve falında evine ayı girdiğini görmek

Kahve falında evine ayı girdiğini görmek kazançtan yana kara geçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ruh sağlığının bozulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında evine ayı girdiğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen yakınlarınızı ikna için daha yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında evine ayı girdiğini görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında eve ayı girdiğini görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ticarette ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde ayı görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evinde ayı görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evine hırsızın girdiğini görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içine su girdiğini görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kazancı arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın evine girdiğini görmek dinine bağlı kalacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir