AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt ve ayı görmek

Kahve falında kurt ve ayı görmek

Kahve falında kurt ve ayı görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt ve ayı gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında kurt ve ayı görmek çaresizleşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayı ve kurt görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında ayı kurt görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzen ayı görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yavru ayı görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı sesi duymak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işaret eder.

Kahve falında gri ayı görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı balığı görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir