AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı ayı görmek

Kahve falında canlı ayı görmek

Kahve falında canlı ayı görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı ayı gördüyseniz:

  • Bazı sorunlar imajınıza zarar verebilir veya toplum içerisindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında canlı ayı görmek hayata küsecek duruma geleceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayıyla dost olmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı beslemek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı patisi görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, büyük kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ayı görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yavru ayı görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek depresyona gireceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yüzen ayı görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir