AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru ayı görmek

Kahve falında yavru ayı görmek

Kahve falında yavru ayı görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yol alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru ayı gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Kahve falında yavru ayı beslemek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayı yavrusunu görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, eline geçen malları tutamayacağına delalettir.

Kahve falında ayı ve yavrusunu görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında yavru beyaz ayı görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ayı yavrusu beslemek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı ve yavrularını görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı yavrusu emzirmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yavru ayı görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir