AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yeri yıkamak

Kahve falında çamurlu yeri yıkamak

Kahve falında çamurlu yeri yıkamak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, istediği arabaya bineceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu yeri yıkamak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Kahve falında çamurlu yeri yıkamak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında çamurları yıkamak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu merdiven yıkamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının çamurunu yıkamak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu ayağı yıkamak psikolojik sorunların geride kalacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çamur yıkadığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu çizme yıkamak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir