AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yamulduğunu görmek

Kahve falında evin yamulduğunu görmek

Kahve falında evin yamulduğunu görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, maddi gücünün azalacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin yamulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında evin yamulduğunu görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün yamulduğunu görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yamulduğunu görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dişlerin yamulduğunu görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin yamulduğunu görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin yamulduğunu görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, eğleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir