AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin yamulduğunu görmek

Kahve falında dişlerinin yamulduğunu görmek

Kahve falında dişlerinin yamulduğunu görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, helal rızık elde edeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin yamulduğunu gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Kahve falında dişlerinin yamulduğunu görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, bir sınavdan geçileceğine inanılır.

Kahve falında dişlerin yamulduğunu görmek umutsuz olacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğün yamulduğunu görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzını yamulduğunu görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişin yamulduğunu görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında ağzın yamulduğunu görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzının yamulduğunu görmek çok hayırlı işlere atılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir