AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün yamulduğunu görmek

Kahve falında yüzünün yamulduğunu görmek

Kahve falında yüzünün yamulduğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün yamulduğunu gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında yüzünün yamulduğunu görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret eder.

Kahve falında dişin yamulduğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzüğün yamulduğunu görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, stresinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alyansın yamulduğunu görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzı yamulmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, neşesini kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzının yamulduğunu görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin yamulduğunu görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulur.

Kahve falında dişlerinin yamulduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir