AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin yamulduğunu görmek

Kahve falında dişlerin yamulduğunu görmek

Kahve falında dişlerin yamulduğunu görmek sevinileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dişlerin yamulduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya güvenilmez kişiler can sıkabilir.

Kahve falında dişlerin yamulduğunu görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yiyip içeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin yamulduğunu görmek dertlerinin sonunun geleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında dişin yamulduğunu görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüğünün yamulduğunu görmek güzel günler yaşayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin yamulduğunu görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının yamulduğunu görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir