AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu görmek

Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu görmek

Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, cesaretinin yerine geleceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Kahve falında ağzını yamulduğunu görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ağzı yamulmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzının yamulduğunu görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ağzın yamulduğunu görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerin yamulduğunu görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın yamulduğunu görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir