AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun yamulduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüğün yamulduğunu görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin yamulduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerin yamulduğunu görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alyansın yamulduğunu görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün yamulduğunu görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzının yamulduğunu görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir