AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek

Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek

Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin üzerinde kara bulut gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek kazancının da eksilmeyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kara bulut görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kara bulutların geldiğini görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada kara bulut görmek özel hayatında sessizleşeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kara bulutları görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir