AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada kara bulut görmek

Kahve falında havada kara bulut görmek

Kahve falında havada kara bulut görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, makam sahibi olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada kara bulut gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir veya eski bir fikir ya da hedefinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında havada kara bulut görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, variyetinin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında havayı parçalı bulutlu görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında bulutlu hava görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada bulut görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, başarıyla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havayı bulutlu görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara bulutları görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kara bulutların geldiğini görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir