AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstünü görmek

Kahve falında evin üstünü görmek

Kahve falında evin üstünü görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstünü gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Kahve falında evin üstünde helikopter görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstünden düşmek imkânlarının çoğalacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstünde minare görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin üstünde mezar görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evin üstünde olmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında kendini evin üstünde görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin üstünü görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin üstünde kar görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir