AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstünde minare görmek

Kahve falında evin üstünde minare görmek

Kahve falında evin üstünde minare görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evin üstünde minare gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında evin üstünde minare görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında evin üstünde cami görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, ömrünün uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında evin üstünde havuz görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evin üstünde mezar görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstünde inek görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, rızkının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında evin üstünden düşmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında evin üstünü açık görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir