AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini evin üstünde görmek

Kahve falında kendini evin üstünde görmek

Kahve falında kendini evin üstünde görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında kendini evin üstünde gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Kahve falında evin üstünü görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin üstünde uçak görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin üstünde minare görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstünden düşmek eline para geçeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin üstünden atlamak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kendini evin üstünde görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstünde havuz görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Kahve falında evin üstünde inek görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir