AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstünde olmak

Kahve falında evin üstünde olmak

Kahve falında evin üstünde olmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, önemli kararlar alınacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Kahve falında evin üstünde olmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Kahve falında evin üstünde cami görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında evin üstünde havuz görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin üstünde uçak görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına yorulur.

Kahve falında evin üstünde kar görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstünde mezar görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini evin üstünde görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin üstünü açık görmek helal lokma yiyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir