AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstünde mezar görmek

Kahve falında evin üstünde mezar görmek

Kahve falında evin üstünde mezar görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, depresyona gireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulur.

Kahve falında evin üstünde mezar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Kahve falında evin üstünde mezar görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde namaz kılmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde ayakkabı görmek durgunlaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini mezarın üstünde görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir