AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaat temeli atmak

Kahve falında inşaat temeli atmak

Kahve falında inşaat temeli atmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kolaylığa kavuşacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında inşaat temeli atmak gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında inşaat temeli atmak zararlı kişilerden uzak durulacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına alamet eder.

Kahve falında inşaat temeli görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat temeli kazmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir evin temelini atmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bina temeli atmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin temelini atmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, daha rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve temel atmak kafa dağıtacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir