AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev tamir ettiğini görmek

Kahve falında ev tamir ettiğini görmek

Kahve falında ev tamir ettiğini görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, zor zamanların biteceğine, takdir toplayacağına, oldukça büyük başarılara, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev tamir ettiğini gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Kahve falında evi tamir ettirmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, diplomalarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında tamir edilmiş ev görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tamir edilen ev görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ev tamir ettirmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev tamir ettiğini görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, eğlence ve renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında televizyon tamir ettirmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir