AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tahtasını görmek

Kahve falında evin tahtasını görmek

Kahve falında evin tahtasını görmek çok rahat bir hayat süreceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yeni adımlar atacağına, başarıları ile tanınacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin tahtasını gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Kahve falında evin tahtasını görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde tahta görmek elini haramdan uzak tutacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta tekerlek görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtada yazı yazmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta bavul görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kürek görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tahta biblo görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ekmeğinin azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir