Kahve falında tahta tekerlek görmek

Kahve falında tahta tekerlek görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında tahta tekerlek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Kahve falında tahta tekerlek görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede bir adam görmek hile ile mal elde etmeye, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalye görmek dertlerin sonlanacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, ömrün uzun olmasına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gitmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir