AnaSayfa / Genel / Kahve falında anten bağlamak

Kahve falında anten bağlamak

Kahve falında anten bağlamak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, elindeki işi rayına oturtacağına alamet eder.

Kahve falında anten bağlamak gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Kahve falında anten bağlamak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında radyo anteni görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında antenli böcek görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında uydu anteni görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tv anteni görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında televizyon anteni görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında anten kablosu görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında anten ayarlamak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir