AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon anteni görmek

Kahve falında televizyon anteni görmek

Kahve falında televizyon anteni görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında televizyon anteni gördüyseniz:

  • Detaylı tetkikler sonrası ilerlemeniz, ileride pişman olmamanızı sağlayabilir.

Kahve falında televizyon anteni görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında anten ayarlamak sıkıntıların biteceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında antenli böcek görmek sevinileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına tabir olunur.

Kahve falında anten kablosu görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işaret eder.

Kahve falında anten kurmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında anten bağlamak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret eder.

Kahve falında uydu anteni görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında radyo anteni görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir