AnaSayfa / Genel / Kahve falında tv anteni görmek

Kahve falında tv anteni görmek

Kahve falında tv anteni görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tv anteni gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Kahve falında anten bağlamak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında anten düzeltmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında anten kurmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon anteni görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet eder.

Kahve falında antenli böcek görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında radyo anteni görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında anten ayarlamak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anten kablosu görmek koltuğunun da yükseleceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir