AnaSayfa / Genel / Kahve falında anten ayarlamak

Kahve falında anten ayarlamak

Kahve falında anten ayarlamak kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, karasızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anten ayarlamak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Kahve falında anten ayarlamak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili ayarlamak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saati ayarlamak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında saat ayarlamak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında duvar saati ayarlamak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anten düzeltmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında televizyon anteni görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anten bağlamak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir