AnaSayfa / Genel / Kahve falında uydu anteni görmek

Kahve falında uydu anteni görmek

Kahve falında uydu anteni görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işsiz kalmaya, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında uydu anteni gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Kahve falında uydu anteni görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde uydu görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uydu alıcısı görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet eder.

Kahve falında uydu çanağı görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, bereketin ve verimin geleceğine delalet eder.

Kahve falında uydu görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Kahve falında anten ayarlamak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anten düzeltmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında radyo anteni görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir