AnaSayfa / Genel / Kahve falında radyo anteni görmek

Kahve falında radyo anteni görmek

Kahve falında radyo anteni görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kalbinin küt küt edeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, komşularla ters düşüleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında radyo anteni gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında radyo anteni görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında antenli böcek görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anten kablosu görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anten bağlamak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, zorlukların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında anten ayarlamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında anten düzeltmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında anten kurmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında uydu anteni görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, tamamen içine kapanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir