AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde kum görmek

Kahve falında evin önünde kum görmek

Kahve falında evin önünde kum görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünde kum gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında evin önünde kum görmek gelirinden yana memnun olacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kum görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında evinde kum görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evin önünde asker görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında evin önünde çok ayakkabı görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalet eder.

Kahve falında evinin önünde havuz görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Kahve falında evin önünde gül görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evin önünde polis görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir